Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις
– Όροι Χρήσης

A. Εισαγωγή
1. Ο ιστότοπος cyberfae-online.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης κοσμημάτων μέσω του Διαδικτύου (εφεξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος), που δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την ατομική επιχείρηση στο όνομα της Σοφίας Φουστέρη και εδρεύει σε Νέα Ιωνία, Αττικής, 14231, με ΑΦΜ 13177245 και ΑΡ. ΓΕΜΗ 168968501000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας cyberfae-online@outlook.com.
2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στον χρήστη του (εφεξής καλούμενος για συντομία «επισκέπτης» ή/και «πελάτης» ή/και «χρήστης») τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστοτόπου, μέσω τηλεφώνου από τις 10:00 – 19:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Ο χρήστης έχει την επιλογή του τρόπου πληρωμής (τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αντικαταβολή), της τοποθεσίας αποστολής καθώς και της επιλογής του τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης).
3. Στόχος της Επιχείρησής μας είναι να παρέχουμε μια ευχάριστη περιήγηση εντός του ιστοτόπου μας επιτρέποντας την εύκολη, αποτελεσματική και εύχρηστη αγορά προϊόντων, ιδίως κοσμημάτων, ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ ένδυσης και ρολογιών. Οι εδώ αναφερόμενοι όροι και οι προϋποθέσεις διέπουν τις αγορές τόσο από τον ιστότοπο όσο και μέσω τηλεφωνικής ή με άλλο τρόπο παραγγελίας των παρεχόμενων στο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων. Χρησιμοποιώντας ή/και επισκεπτόμενος τον ιστότοπο, ο χρήστης συμφωνεί ρητά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως αυτοί αναφέρονται παρακάτω.
B. Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών
Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, αναθεωρεί ή/και ανανεώνει ελεύθερα τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών βάσει των αναγκών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ενημερώνει τους χρήστες του ιστοτόπου της για οποιαδήποτε μεταβολή. Η Επιχείρηση δικαιούται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του ιστοτόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή/και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος ιστοτόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση της Επιχείρησης. Ωστόσο, οι τυχόν μεταβολές δεν ισχύουν για παραγγελίες που έχουν ήδη παραληφθεί από την Επιχείρηση.
Γ. Σημασία των Όρων χρήσης
Οι παρόντες όροι χρήσης αποτελούν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς και τις εξαιρέσεις που ισχύουν για την πρόσβαση, περιήγηση και τη χρήση του cyberfae-online.com. Για το λόγο αυτό ο πελάτης/χρήστης παρακαλείτε να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς η χρήση αυτού και η σύναψη συναλλαγών αποτελούν αποδοχή των όρων αυτών.

Δ. Υποχρεώσεις της Επιχείρησης και Παρεχόμενες Πληροφορίες Προϊόντων
1. H Επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της Επιχείρησης όσο και τις παρεχόμενες, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, υπηρεσίες και συναλλαγές. Η Επιχείρηση ενημερώνει ότι το φωτογραφικό υλικό που αναρτάται σε κάθε προϊόν, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη, ενδέχεται να έχει μικρές αποκλίσεις από το τελικό παραδοτέο προϊόν και η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αποκλίσεις αυτές. Οι μικρές αυτές αποκλίσεις δεν αναιρούν τη φύση και τις ιδιότητες του προϊόντος, όπως αυτές περιγράφονται.
2. H Επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την τήρηση του χρόνου, τόπου και τρόπου παράδοσης των προϊόντων σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα και τους παρόντες όρους. Για τις εξαιρέσεις ισχύουν όσα αναφέρονται στο κεφάλαιο «Περιορισμός Ευθύνης».
Ε. Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας
1. Ο ιστότοπος cyberfae-online.com είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησής μας. Το σύνολο του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, ονομάτων, γραφιστικών, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Επιχείρησης και περιουσιακά και πνευματικά δικαιώματά της, που λαμβάνουν προστασία από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων περί Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
2. Η αντιγραφή, η μεταφορά ή η δημιουργία παράγωγης εργασίας που προέρχεται και βασίζεται στο περιεχόμενο του ιστοτόπου καθώς και η αναπαραγωγή, η επανέκδοση, η φόρτωση, η ανακοίνωση, η διάδοση ή/και η μετάδοση ή/και οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς απαγορεύεται, ιδίως όταν προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα/δικαιούχο του ηλεκτρονικού καταστήματος.
3. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες χρήσης του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Επιχείρησης, που αποτελεί τον δικαιούχο των βιομηχανικών και πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με την ένδειξη cyberfae-online ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Επιχείρησης ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Επιχείρησης, προστατευόμενα από τις σχετικές διατάξεις του Αθέμιτου Ανταγωνισμού και τις Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.
ΣΤ. Επιστροφές Προϊόντων
1. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος, εφόσον αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο τόπος αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος είναι η διεύθυνση της Επιχείρησης μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) και σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων αυτή θα πραγματοποιείται πάντα με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή.
2. Από το δικαίωμα επιστροφής και υπαναχώρησης της σύμβασης εξαιρούνται, μεταξύ άλλων, τα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (όπως ενδεικτικά τα σκουλαρίκια), εφόσον αυτά ήταν σφραγισμένα κατά την παράδοσή τους στον πελάτη και έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοσή τους.
Ζ. Υποχρεώσεις Χρήστη
1. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν την εγγραφή στον ιστότοπο και πριν από την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.
2. Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, προσβάλει τα χρηστά ήθη και τις κοινωνικές αξίες. Ο επισκέπτης υποχρεούται σύμφωνα με τον Νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους, να μην προβαίνει σε πράξεις, όπως αποστολή, δημοσίευση, μετάδοση περιεχομένου ή/και παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από αυτό.
3. Ο παρών ιστότοπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του ιστοτόπου και χρήση αυτού και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί η ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.
Η. Περιορισμός Ευθύνης
1. Το προσωπικό του ιστοτόπου cyberfae-online.com καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες του.
2. Η Επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρίσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.
3. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα. Η ευθύνη μας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.
4. Ο ιστότοπος και η Επιχείρηση δεν παρέχουν καμία εγγύηση πως δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες του.
5. Ο ιστότοπος και η Επιχείρηση δεν παρέχουν καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή επηρεάζεται από παράγοντες τόσο του εθνικού όσο και του διεθνούς εμπορίου. Ευθύνη της Επιχείρησής μας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας, καθώς και η άμεση επιστροφή των χρημάτων.
6. Ο ιστότοπος και η Επιχείρηση δεν ευθύνονται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες κ.τ.λ.
7. Ο ιστότοπος και η Επιχείρηση δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των προϊόντων καθώς αυτές παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή διακινήτριες εταιρείες.
Θ. Όροι εγγύησης
1. Η επιχείρηση μας εγγυάται την καλή κατασκευή των κοσμημάτων και πιστοποιεί την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Οι εγγυήσεις των κοσμημάτων δεν σχετίζονται με χρονικό όριο, παρά μόνο με την ποιότητα του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται. Τυχόν γρατζουνιές, αποκολλήσεις πετρών, τομές, κοψίματα, απώλεια λάμψης / χρώματος ή οποιαδήποτε άλλη φθορά λόγω χτυπημάτων, κακής/απρόσεκτης χρήσης ή παρατεταμένης χρήσης, δεν καλύπτονται από την εγγύηση και δεν νοείται επιστροφή, αντικατάσταση ή δωρεάν αποκατάσταση της ζημιάς του προϊόντος.
2. Εξαίρεση αποτελούν κατασκευαστικά σφάλματα ή ατέλειες του προϊόντος, που σε κάθε περίπτωση ο πελάτης/συμβαλλόμενος οφείλει να τα παρατηρήσει και να τα γνωστοποιήσει στην επιχείρησή μας εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Η επιχείρησή μας οφείλει ως εκ τούτου σε εύλογο χρονικό διάστημα να επισκευάσει το προϊόν ή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του να το αντικαταστήσει με νέο. Πέραν αυτού του διαστήματος ο πελάτης συναινεί στην αποδοχή της καλής κατασκευής του προϊόντος και δεν έχει καμία αξίωση (οικονομική ή άλλη) από την επιχείρησή μας για μελλοντική φθορά του.
3. Ειδικότερα για τα ρολόγια, οι εγγυήσεις των επίσημων αντιπροσωπειών καλύπτουν μόνο τα μηχανικά μέρη των ρολογιών και – συνήθως – για χρονικό διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην εγγύηση. Τυχόν φθορές σε κρύσταλλα, κορώνες, buttons, κουμπώματα, μπρασελέ, λουράκια ή οποιαδήποτε εξωτερική φθορά, δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Για κάθε ενδεχόμενο συνιστούμε στους πελάτες μας να αναγνώσουν πάντοτε πριν την χρήση του ρολογιού τις οδηγίες χρήσης του και τους όρους της εγγύησης.
4. Σε κάθε περίπτωση είτε πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, είτε για υπαιτιότητα του πελάτη, αρμόδια να αποφανθεί είναι η επίσημη αντιπροσωπεία και όχι η επιχείρησή μας. Για την εξυπηρέτησή σας, η εταιρία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή των προϊόντων από/προς την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Βεβαιωθείτε ότι η εγγύηση αναγράφει σωστά την ημερομηνία αγοράς, τον κωδικό του ρολογιού και ότι δεν έχει παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης. Δεν παρέχουμε καμία εξασφάλιση όσον αφορά στη χρέωση και τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security